Baza danych żywności i licznik kalorii  

Buchcik

Kluski na Parze

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1017 kJ
12%
243 kcal
Tłuszcze
3,50g
5%
Tłuszcz Nasycony
0,400g
2%
Węglowodany
43,00g
17%
Cukier
3,00g
3%
Białko
7,60g
15%
Sól
0,30g
5%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 27 mar 22 12:51 PM
12%
z GDA *
(243 cal)
12% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (74%)
 
Tłuszcze (13%)
 
Białko (13%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
243
Tłusz
3,5g
Węglo
43g
Białk
7,6g
Jest 243 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 13% tłusz, 74% węglo, 13% białk.

Podobne Kluski z Buchcik:

Knedel Czeski
Kluski na Parze z Nadzieniem Jagodowym
Kluski na Parze z Nadzieniem Czekoladowym
Kluski na Parze z Nadzieniem Truskawkowym
Kluski na Parze z Nadzieniem Malinowym

Inny rodzaj Kluski:

Kluski
Gotowany Japoński Makaron Soba
Makaron Ryżowy (Ugotowany)
Makaron Jajeczny (Wzbogacony, Gotowany)
Kluski Pełnoziarniste
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Kluski
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Bertoncello Gnocchi Tricolore
Giovanni Rana Gnocchetti
Vifon Snack
Goong Ramen Noodles
Iglotex Pyzy Ziemniaczane
ITA-SAN Ramen Noodles


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.