Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1615 kJ
19%
386 kcal
Tłuszcze
1,20g
2%
Tłuszcz Nasycony
0,300g
2%
Węglowodany
86,00g
33%
Cukier
0,50g
1%
Błonnik
1,8g
Białko
6,90g
14%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 08 lip 20 02:41 AM
19%
z GDA *
(386 cal)
19% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (90%)
 
Tłuszcze (3%)
 
Białko (7%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
386
Tłusz
1,2g
Węglo
86g
Białk
6,9g
Jest 386 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 3% tłusz, 90% węglo, 7% białk.

Podobne Wafle z GoBio:

Wafle Ryżowe
Wafle Ryżowe

Więcej produktów z GoBio:

Oat Flakes
Zielona Soczewica
Kukurydza
Szpinak Baby
Ryż Basmati
  Zobacz wszystkie GoBio Produkty

Inny rodzaj Wafle:

Waniliowe Wafle (z Niską Zawartością Tłuszczu)
Wafle Czekoladowe
Waniliowe Wafle (z Wysoką Zawartością Tłuszczu)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Wafle
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Nick's Orange Protein Wafer
Euro Wafel Moonsy Zielona Cebulka
Lestello Quinoa Cakes
Tastino Wafle Kukurydziane Papryka Barbecue
Lidl Gofry
Sonko Wafle Ryżowo-Kukurydziane w Czekoladzie Gorzkiej


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.