Baza danych żywności i licznik kalorii  

Goliard

Makaron Luksusowy

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1565 kJ
19%
374 kcal
Tłuszcze
3,70g
5%
Tłuszcz Nasycony
1,100g
6%
Węglowodany
71,00g
27%
Cukier
2,10g
2%
Błonnik
2,4g
Białko
12,90g
26%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 16 kwi 15 12:14 PM
19%
z GDA *
(374 cal)
19% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (77%)
 
Tłuszcze (9%)
 
Białko (14%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
374
Tłusz
3,7g
Węglo
71g
Białk
12,9g
Jest 374 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 9% tłusz, 77% węglo, 14% białk.

Więcej produktów z Goliard:

Muszelki Gnocchi
Nitki z 4 Jaj Kury Zielononóżki
Makaron Łazanka
Nitki Luksusowe
Rurki Penne Rigate
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Makarony:

Spaghetti
Makaron
Spaghetti Pełnoziarniste
Bezmięsne Makaron z Sosem Pomidorowym
Lasagna z Mięsem
Makaron z Sosem Mięsnym
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Makarony
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

La Molisana Trafilata Al Bronzo
Combino Penne High Protein
Gustobello Makaron Rigatoni
Deluxe Pasta Nests
Lubella Sprężynki
Vifon Korean Hot Beef


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.