Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
117 kJ
1%
28 kcal
Tłuszcze
0,50g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,100g
1%
Węglowodany
4,90g
2%
Cukier
4,70g
5%
Białko
0,60g
1%
Sól
1,10g
18%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 29 mar 23 02:37 AM
1%
z GDA *
(28 cal)
1% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (74%)
 
Tłuszcze (17%)
 
Białko (9%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
28
Tłusz
0,5g
Węglo
4,9g
Białk
0,6g
Jest 28 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 17% tłusz, 74% węglo, 9% białk.

Podobne Ogórki z King's Crown:

Ogórki Konserwowe Ćwiartki

Więcej produktów z King's Crown:

Papryka Opiekana
Ciecierzyca Gotowana
Fasola Biała
Pomidory Drobno Krojone
Szparagi Cięte
  Zobacz wszystkie King's Crown Produkty

Inny rodzaj Ogórki:

Ogórek (Obrany)
Ogórek (ze Skórką)
Ogórek Kiszony
Ogórki Konserwowe
Ogórek Kwaszony
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ogórki
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Krakus Ogórki Kaszubskie
Freshona Sałatka Szwedzka
Kraszkiewicz Ogórki Kiszone
Nasza Spiżarnia Przecier z Ogórków Kiszonych
Charsznickie Pola Natury Ogórki Kiszone Bio
Urbanek Ogórki Kozackie


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.