Baza danych żywności i licznik kalorii  

Nordis

Kluski Śląskie

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
582 kJ
7%
139 kcal
Tłuszcze
0,50g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,100g
1%
Węglowodany
31,00g
12%
Cukier
1,20g
1%
Białko
1,60g
3%
Sól
0,44g
7%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 16 cze 21 09:22 AM
7%
z GDA *
(139 cal)
7% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (92%)
 
Tłuszcze (3%)
 
Białko (5%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
139
Tłusz
0,5g
Węglo
31g
Białk
1,6g
Jest 139 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 3% tłusz, 92% węglo, 5% białk.

Podobne Kluski z Nordis:

Pyzy z Mięsem

Więcej produktów z Nordis:

Zupa Pieczarkowa
Lody o Smaku Śmietankowym
Milord Coconut
Rożek Jagodowy
Pierogi z Mięsem
  Zobacz wszystkie Nordis Produkty

Inny rodzaj Kluski:

Kluski
Makaron Ryżowy (Ugotowany)
Kluski Pełnoziarniste
Makaron Jajeczny (Wzbogacony, Gotowany)
Gotowany Japoński Makaron Soba
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Kluski
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Mateo Kartacze z Mięsem
Olewnik Kluski Ziemniaczane
Hortex Kluseczki ze Śliwkami
ITA-SAN Ramen Noodles
Samyang Ramen
Knorr Spaghetti Pomidory Z Ziołami


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.