Baza danych żywności i licznik kalorii  

Nutrend

Iso Whey Prozero

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1569 kJ
19%
375 kcal
Tłuszcze
2,00g
3%
Tłuszcz Nasycony
0,700g
4%
Węglowodany
5,00g
2%
Cukier
3,00g
3%
Białko
84,00g
168%
Sól
0,70g
12%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 30 maj 22 02:29 AM
19%
z GDA *
(375 cal)
19% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (5%)
 
Tłuszcze (5%)
 
Białko (90%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
375
Tłusz
2g
Węglo
5g
Białk
84g
Jest 375 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 5% tłusz, 5% węglo, 90% białk.

Podobne Białka z Nutrend:

100% Whey Protein
Protein Pancake

Więcej produktów z Nutrend:

Excelent 25% Protein Bar Chocolate with Nuts
Carnitine Activity Drink
Excelent Pistacjowy
Qwizz
Delicious Vegan Protein
  Zobacz wszystkie Nutrend Produkty

Inny rodzaj Białka:

Substytut Jajka (w Płynie)
Białe Jajka
Gotowane Białko
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Białka
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Pilos High Protein Serek Malinowy
Fitmax Slim Diet
OstroVit 100% Whey Isolate
Olimp Protein Shot
Great One Protein Creamy
Hemperella Białko w Proszku o Smaku Brownie


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.