Baza danych żywności i licznik kalorii  

Piratki

Mięso Mielone z Kurczaka

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
640 kJ
8%
153 kcal
Tłuszcze
7,70g
11%
Tłuszcz Nasycony
2,300g
12%
Węglowodany
1,90g
1%
Cukier
0,50g
1%
Białko
19,00g
38%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 31 maj 20 01:33 PM
8%
z GDA *
(153 cal)
8% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (5%)
 
Tłuszcze (45%)
 
Białko (50%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
153
Tłusz
7,7g
Węglo
1,9g
Białk
19g
Jest 153 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 45% tłusz, 5% węglo, 50% białk.

Więcej produktów z Piratki :

Batonik Daktylowy Mango
Parówki z Filetem z Indyka
Jogurt Jagoda Banan
Kabanosy Drobiowe z Cielęciną
Filet z Kurczaka
  Zobacz wszystkie Piratki Produkty

Inny rodzaj Mielony Kurczak:

Panierowany Kurczak z Serem Hamburger
Panierowany Kurczak Hamburger lub Filet
Kurczak Mielony
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Mielony Kurczak
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Drosed Przysmak Turystyczny
Drosed Podlaski Gulasz Angielski
Lidl Żołądki z Kurczaka
Lidl Mięso z Kurczaka na Kotlety
Lidl Nuggets
Kraina Mięsa Wątroba z Kurczaka


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.