Baza danych żywności i licznik kalorii  

PIRATKI

Batonik Daktylowy Mango

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1510 kJ
18%
361 kcal
Tłuszcze
10,20g
15%
Tłuszcz Nasycony
4,800g
24%
Węglowodany
58,60g
23%
Cukier
52,10g
58%
Błonnik
7,8g
Białko
4,90g
10%
Sól
0,01g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 15 sty 24 02:47 PM
18%
z GDA *
(361 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (67%)
 
Tłuszcze (27%)
 
Białko (6%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
361
Tłusz
10,2g
Węglo
58,6g
Białk
4,9g
Jest 361 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 27% tłusz, 68% węglo, 6% białk.

Więcej produktów z PIRATKI:

Parówki z Filetem z Indyka
Jogurt Jagoda Banan
Kabanosy Drobiowe z Cielęciną
Filet z Kurczaka
Mięso Mielone z Kurczaka
  Zobacz wszystkie PIRATKI Produkty

Inny rodzaj Przekąski:

Krakersy
Chipsy
Popcorn Przygotowany bez Oleju
Precle
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Przekąski
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Costa Coffee Quiche z Kurczakiem
Magnetic Easter Tartalets
Głodniaki Parówki z Filetem z Indyka
Mlekovita Przysmak Świąteczny
Lisner Śledzik Delikatnie Solony
Lays Karbowane Serowa Quesadilla


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.