Baza danych żywności i licznik kalorii  

Winiary

Kaszotto Jarmuż i Czosnek

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
381 kJ
5%
91 kcal
Tłuszcze
2,10g
3%
Tłuszcz Nasycony
1,200g
6%
Węglowodany
12,30g
5%
Cukier
0,80g
1%
Błonnik
1,0g
Białko
5,10g
10%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 28 sty 18 12:17 PM
5%
z GDA *
(91 cal)
5% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (56%)
 
Tłuszcze (21%)
 
Białko (23%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
91
Tłusz
2,1g
Węglo
12,3g
Białk
5,1g
Jest 91 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 21% tłusz, 56% węglo, 23% białk.

Więcej produktów z Winiary:

Pomysł na Soczysty Kurczak Sweet Chili
Budyń Pistacjowy
Pomysł na Spaghetti Carbonara
Galaretka Smak Rabarbaru
Sycący Makaron z Ciągnącym Serem
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Jarmuż:

Jarmuż
Gotowany Jarmuż (ze Świeżych Liści)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Jarmuż
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

Biedronka Jarmuż
Vital Fresh Smoothie o Smaku Jarmuż Mięta
Ryneczek Lidla Jarmuż
Foods By Ann Pudding Ananas & Jarmuż & Spirulina
Foods By Ann Jarmuż Lio Shake
Freshline Jarmuż


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.