Baza danych żywności i licznik kalorii  

Ekołukta

Ekologiczne Mleko Zsiadłe

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
272 kJ
3%
65 kcal
Tłuszcze
4,00g
6%
Tłuszcz Nasycony
2,400g
12%
Węglowodany
4,20g
2%
Cukier
4,20g
5%
Białko
3,00g
6%
Sól
0,10g
2%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 22 lis 20 01:52 PM
3%
z GDA *
(65 cal)
3% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (25%)
 
Tłuszcze (56%)
 
Białko (19%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
65
Tłusz
4g
Węglo
4,2g
Białk
3g
Jest 65 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 56% tłusz, 26% węglo, 19% białk.

Więcej produktów z Ekołukta:

Ekoserek Kanapkowy ze Szczypiorkiem
Ekoserek Naturalny
Ser Śmietankowy
Ekoserek Wiśniowo-Czekoladowy
Eko Serek Waniliowy
  Zobacz wszystkie Ekołukta Produkty

Inny rodzaj Mleko:

Mleko (Beztłuszczowe)
Mleko z 2% Tłuszczu
Mleko z 1% Tłuszczu
Mleko
Mleko Pełne
Mleko Niskotłuszczowe
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Mleko
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Gutbio Bio Napój Migdałowy Niesłodzony
Inka Barista Owsiane
Kaufland Mleko
Muller Mullermilch Shake Toffee Heaven
Asia Flavours Sweetened Coconut Milk
Tymbark Just Plants Owies


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.