Baza danych żywności i licznik kalorii  

Paturages

Mleko 0,5%

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 ml
na porcje
% RWS*
Energia
146 kJ
2%
35 kcal
Tłuszcze
0,50g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,300g
2%
Węglowodany
4,60g
2%
Cukier
4,60g
5%
Białko
3,00g
6%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 06 lut 17 06:56 AM
2%
z GDA *
(35 cal)
2% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (53%)
 
Tłuszcze (13%)
 
Białko (34%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
35
Tłusz
0,5g
Węglo
4,6g
Białk
3g
Jest 35 kalorii w 100 ml.
Podział Kalorii: 13% tłusz, 53% węglo, 34% białk.

Więcej produktów z Paturages:

Serek Kremowy Kanapkowy
Lody Waniliowe w Czekoladzie Mlecznej
Serek Topiony z Papryką
Jogurt Pitny Waniliowy
Twarożek Ziarnisty
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Mleko:

Mleko Niskotłuszczowe
Mleko z 1% Tłuszczu
Mleko Pełne
Mleko
Mleko z 2% Tłuszczu
Mleko (Beztłuszczowe)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Mleko
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

Pilos Mleko Odtłuszczone
Go Vege Barista Owies
KANKA Mleko UHT 1,5%
Vemondo High Protein Soy
Mlekovita Mleko Wysokobiałkowe
Muller Mullermilch Shake Toffee Heaven


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.