Baza danych żywności i licznik kalorii  

Ostrowia

Serek Kremowo-Śmietankowy

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1017 kJ
12%
243 kcal
Tłuszcze
23,00g
33%
Tłuszcz Nasycony
16,000g
80%
Węglowodany
4,00g
2%
Cukier
2,80g
3%
Białko
5,00g
10%
Sól
0,60g
10%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 09 kwi 14 02:18 PM
12%
z GDA *
(243 cal)
12% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (7%)
 
Tłuszcze (85%)
 
Białko (8%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
243
Tłusz
23g
Węglo
4g
Białk
5g
Jest 243 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 85% tłusz, 7% węglo, 8% białk.

Więcej produktów z Ostrowia:

Serek Kremowo-Śmietankowy ze Szczypiorkiem
Serek Kremowo-Śmietankowy z Ziołami
Serek Jogurtowy
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Ser:

Ser Amerykański
Ser Provolone
Ser Szwajcarski
Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Colby Jack
Ser Cheddar
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

Maluta Ser Moja Gouda
KANKA Ser Żółty Edamski
D'antelli Mascarpone
Wege Siostry Smarowaniec Kremowy z Ziołami
Lidl Ser Cambozola
Gustobello Pecorino Romano


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.