Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
500 g
na porcje
% RWS*
Energia
2385 kJ
29%
570 kcal
Tłuszcze
30,00g
43%
Tłuszcz Nasycony
21,000g
105%
Węglowodany
42,50g
16%
Cukier
22,50g
25%
Błonnik
0,0g
Białko
32,50g
65%
Sól
0,00g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 29 sie 15 03:09 AM
28%
z GDA *
(570 cal)
28% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (30%)
 
Tłuszcze (47%)
 
Białko (23%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
570
Tłusz
30g
Węglo
42,5g
Białk
32,5g
Jest 570 kalorii w 500 g.
Podział Kalorii: 47% tłusz, 30% węglo, 23% białk.

Podobne Ser z Aro:

Camembert

Więcej produktów z Aro:

Warzywa na Patelnię
Ser Mozzarella
Łosoś Sałatkowy Wędzony na Zimno
Chipsy o Smaku Paprykowym
Twaróg Półtłusty
  Zobacz wszystkie Aro Produkty

Inny rodzaj Ser:

Ser Cheddar
Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Provolone
Ser Szwajcarski
Ser Amerykański
Ser Colby Jack
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

D'antelli Mascarpone
Michelangelo Pecorino Romano
Gustobello Pecorino Romano
Wege Siostry Smarowaniec Kremowy z Ziołami
Mlekovita Przysmak Świąteczny
OSM Skała Serek Jurajski


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.