Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1992 kJ
24%
476 kcal
Tłuszcze
20,00g
29%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
57,70g
22%
Cukier
-
Białko
13,90g
28%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 04 lis 14 08:34 AM
24%
z GDA *
(476 cal)
24% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (49%)
 
Tłuszcze (39%)
 
Białko (12%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
476
Tłusz
20g
Węglo
57,7g
Białk
13,9g
Jest 476 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 39% tłusz, 49% węglo, 12% białk.

Podobne Przekąski z Cymes:

Mini Bułeczki z Marmoladą
Paluszki Solone
Paluszki Cebulowe
Paluszki Sezamki

Więcej produktów z Cymes:

Chleb Drwala
Kanapka z Szynką i Serem
Czerwony Burak
Sok Wieloowocowy
Chleb 7 Ziaren
  Zobacz wszystkie Cymes Produkty

Inny rodzaj Przekąski:

Precle
Popcorn Przygotowany bez Oleju
Chipsy
Krakersy
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Przekąski
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Tastino Pop Corn Snack Pizza
Głodniaki Parówki z Filetem z Indyka
Putka Chaczapuri z Pieczarkami
Mlekovita Przysmak Świąteczny
Grzybki Paszteciki z Kapustą i Pieczarkami
Rymut Draże Kukurydziane


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.