Baza danych żywności i licznik kalorii  

Euroser

Mimolette

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1335 kJ
16%
319 kcal
Tłuszcze
24,00g
34%
Tłuszcz Nasycony
16,000g
80%
Węglowodany
0,00g
0%
Cukier
0,00g
0%
Białko
25,00g
50%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 22 sie 17 08:07 AM
16%
z GDA *
(319 cal)
16% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (0%)
 
Tłuszcze (68%)
 
Białko (32%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
319
Tłusz
24g
Węglo
0g
Białk
25g
Jest 319 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 68% tłusz, 0% węglo, 32% białk.

Podobne Ser z Euroser:

Ser Kozi Półtwardy
Ser Owczy
Ser Hiszpański
Ser Kozi Wędzony
Gouda z Papryką, Szczypiorkiem i Cebulą
Ser Owczy z Białą Pleśnią
  Zobacz Więcej Produktów z EuroserSer

Inny rodzaj Ser:

Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Amerykański
Ser Provolone
Ser Szwajcarski
Ser Cheddar
Ser Colby Jack
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Maluta Ser Moja Gouda
OSM Łowicz Ser Tylżycki
Delikate Mozarella Mini
Delikate Mascarpone o Smaku Karmelowym
Michelangelo Pecorino Romano
Carrefour Ser Special Pates


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.