Baza danych żywności i licznik kalorii  

Formagia

Mascarpone

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1611 kJ
19%
385 kcal
Tłuszcze
40,00g
57%
Tłuszcz Nasycony
27,600g
138%
Węglowodany
2,10g
1%
Cukier
2,10g
2%
Białko
4,20g
8%
Sól
0,05g
1%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 09 paź 23 10:57 AM
19%
z GDA *
(385 cal)
19% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (3%)
 
Tłuszcze (93%)
 
Białko (4%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
385
Tłusz
40g
Węglo
2,1g
Białk
4,2g
Jest 385 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 93% tłusz, 2% węglo, 4% białk.

Podobne Ser z Formagia:

Ser Twardy
Mozzarella
Ricotta
Parmezan
Gorgonzola DOP

Więcej produktów z Formagia:

Mozarella Mini
  Zobacz wszystkie Formagia Produkty

Inny rodzaj Ser:

Ser Cheddar
Ser Provolone
Ser Colby Jack
Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Szwajcarski
Ser Amerykański
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Wege Siostry Smarowaniec Kremowy z Ziołami
Carrefour Ser Special Pates
Auchan Ser Typu Szwajcarskiego
Milbona Burrata Free From Lactose
Milbona Grana Padano
Gustobello Pecorino Romano


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.