Baza danych żywności i licznik kalorii  

Freshona

Passata Di Pomodoro

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
172 kJ
2%
41 kcal
Tłuszcze
0,10g
0%
Tłuszcz Nasycony
0,100g
1%
Węglowodany
5,60g
2%
Cukier
5,00g
6%
Białko
1,70g
3%
Sól
0,31g
5%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 17 mar 21 09:30 AM
2%
z GDA *
(41 cal)
2% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (74%)
 
Tłuszcze (3%)
 
Białko (23%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
41
Tłusz
0,1g
Węglo
5,6g
Białk
1,7g
Jest 41 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 3% tłusz, 74% węglo, 23% białk.

Więcej produktów z Freshona:

Banan Przecier 100%
Owoce Tropikalne
Burak Kiszony
Zupa Grzybowa
Ogórki Konserwowe Ćwiartki
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Pomidory:

Czerwone Pomidory (z Puszki)
Pomidory
Pomidory Koktajlowe
Zmiażdżone Pomidory (z Puszki)
Czerwone Pomidory
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Pomidory
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

Biedronka Pomidor
Baresa Peeled Tomatoes
Mutti Pizzutello Tomatoes With Calabrian Chilli Pepper
Ślimak Makaron Ai Due Pomidori
La Campagna Pasta Sauce
Kier Pomidory Obierane Krojone


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.