Baza danych żywności i licznik kalorii  

Italiamo

Fritto Misto

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
837 kJ
10%
200 kcal
Tłuszcze
9,70g
14%
Tłuszcz Nasycony
1,200g
6%
Węglowodany
18,90g
7%
Cukier
3,00g
3%
Białko
9,30g
19%
Sól
1,35g
23%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 25 lip 22 08:56 AM
10%
z GDA *
(200 cal)
10% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (37%)
 
Tłuszcze (44%)
 
Białko (19%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

Italiamo Fritto Misto
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
200
Tłusz
9,7g
Węglo
18,9g
Białk
9,3g
Jest 200 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 44% tłusz, 38% węglo, 19% białk.

Więcej produktów z Italiamo:

Olive Verdi Bella Di Cerignola In Salamoia
Lattice Crisps Bruschetta Flavour
Oliwki Zielone z Pestką
Salsa Alle Noci
Orecchiette
  Zobacz wszystkie Italiamo Produkty

Inny rodzaj Owoce Morza:

Krab
Ośmiornica
Homar
Krewetka
Małże Jadalne
Małże
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Owoce Morza
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Frosta Oriental Shrimps
Auchan Paluszki Surimi
Santa Bremor Ośmiorniczki w Zalewie
Kingprawn Krewetki Indyjskie Kidi
Gourmes Pierożki z Krewetkami
Auchan Mięso z Małży Omułki Chilijskie


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.