Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
640 kJ
8%
153 kcal
Tłuszcze
3,40g
5%
Tłuszcz Nasycony
0,400g
2%
Węglowodany
25,60g
10%
Cukier
9,00g
10%
Białko
4,50g
9%
Sól
0,01g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 20 gru 14 01:33 PM
8%
z GDA *
(153 cal)
8% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (68%)
 
Tłuszcze (20%)
 
Białko (12%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

Lidl Sushi Ikuno
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
153
Tłusz
3,4g
Węglo
25,6g
Białk
4,5g
Jest 153 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 20% tłusz, 68% węglo, 12% białk.

Podobne Sushi z Lidl:

Sushi Nijii
Sushi Nishi
Sushi Iro

Więcej produktów z Lidl:

Kasza Pęczak
Hummus
Jablecznik
Galaretki Owocowe W Cukrze
Chleb Rustykalny
  Zobacz wszystkie Lidl Produkty

Inny rodzaj Sushi:

Sushi
Sushi z Warzywami Zawijane w Wodorosty
Sushi z Warzywami i Owocami Morza
Plastry Łososia w Stylu Sashimi
Sushi z Warzywami
California Rolls
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Sushi
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Kaufland Sushi
Sushi 4You Sushi Yuko
Sushi 4You Sushi Masato
Lucky Fish Poké Bowl Salmon
Lucky Fish Sushi Saido
Lucky Fish Wakame z Ogórkiem


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.