Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
209 kJ
3%
50 kcal
Tłuszcze
1,10g
2%
Tłuszcz Nasycony
0,100g
1%
Węglowodany
9,20g
4%
Cukier
2,80g
3%
Białko
2,00g
4%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 06 gru 14 11:23 AM
2%
z GDA *
(50 cal)
2% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (67%)
 
Tłuszcze (18%)
 
Białko (15%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
50
Tłusz
1,1g
Węglo
9,2g
Białk
2g
Jest 50 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 18% tłusz, 67% węglo, 15% białk.

Podobne Fasola z Międzychód:

Fasola w Sosie Pomidorowym
Fasola po Bretońsku z Kiełbasą i Boczkiem

Więcej produktów z Międzychód:

Bigos z Mięsem i Kiełbasą
Bigos
Gulasz
Powidła Śliwkowe
Dżem Wiśniowy
  Zobacz wszystkie Międzychód Produkty

Inny rodzaj Fasola:

Fasola w Sosie Pomidorowym
Zielona Fasolka Szparagowa
Czerwona Fasola (z Puszki)
Przystawka z Zielonej Fasolki
Czarna Fasola
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Fasola
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Hortex Fasolka po Bretońsku z Kiełbasą
Kraszkiewicz Fasola Jaś Gotowana
STAN Fasola Biała Gotowana
Dawtona Fasola Żurawinowa Borlotti
King's Crown Fasola Biała
Heinz Beanz


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.