Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 gram
na porcje
% RWS*
Energia
569 kJ
7%
136 kcal
Tłuszcze
5,55g
8%
Tłuszcz Nasycony
1,66g
8%
Tłuszcz Jednonienasycony
1,5g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,08g
Węglowodany
0g
0%
Cukier
-
Błonnik
0g
Białko
20,05g
40%
Sól
0,10g
2%
Cholesterol
57mg
Potas
330mg
17%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 04 lut 08 05:08 AM
7%
z GDA *
(136 cal)
7% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (0%)
 
Tłuszcze (38%)
 
Białko (62%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
136
Tłusz
5,55g
Węglo
0g
Białk
20,05g
Jest 136 kalorii w Mięso z Królika (100 gram).
Podział Kalorii: 38% tłusz, 0% węglo, 62% białk.

Podobne rodzaje Przekąski:

Krakersy
Precle
Chipsy
Popcorn Przygotowany bez Oleju
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Przekąski

Zobacz też:

Mięso z Dzikiego Królika (Gotowane, Duszone)
Mięso z Piersi Kurczak
Mięso
Łata (Mięso Wołowe) (tylko Chude Mięso, Obrobiona do 0 cm Tłuszczu)
Udko z Kurczaka bez Skóry
  Zobacz Więcej
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Tastino Pop Corn Snack Pizza
Costa Coffee Wrap Kurczakiem
HAPPY FIT PRO Wafle Z Kremem Waniliowym
POLOmarket Pestki Dyni Bacalis
Costa Coffee Quiche z Kurczakiem
McLLOYD'S Kimifinne Ketchup Sticks


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.