Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 gram
na porcje
% RWS*
Energia
1494 kJ
18%
357 kcal
Tłuszcze
27,8g
40%
Tłuszcz Nasycony
17,572g
88%
Tłuszcz Jednonienasycony
8,125g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,665g
Węglowodany
1,43g
1%
Cukier
1,43g
2%
Błonnik
0g
Białko
24,99g
50%
Sól
2,41g
40%
Cholesterol
89mg
Potas
188mg
9%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 04 lut 08 05:07 AM
18%
z GDA *
(357 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (2%)
 
Tłuszcze (70%)
 
Białko (28%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

Ser Edamski
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
357
Tłusz
27,8g
Węglo
1,43g
Białk
24,99g
Jest 357 kalorii w Ser Edamski (100 gram).
Podział Kalorii: 70% tłusz, 2% węglo, 28% białk.

Podobne rodzaje Ser:

Ser Szwajcarski
Ser Colby Jack
Ser Cheddar
Ser Amerykański
Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Provolone
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser

Zobacz też:

Światowid Ser Edamski
Światowid Ser Edamski
Mlekovita Ser Edamski
Światowid Ser Edamski w Plastrach
Mlekpol Ser Edamski
  Zobacz Więcej
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Michelangelo Pecorino Romano
Michelangelo Burrata
Auchan Ser Typu Szwajcarskiego
Dolina Narwi Ser Salami
OSM Skała Serek Jurajski
Auchan Ser Gran Royale


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.