Baza danych żywności i licznik kalorii  

Perła

Papryczki Zielone i Czereśniowe Nadziewane Serkiem

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1343 kJ
16%
321 kcal
Tłuszcze
32,00g
46%
Tłuszcz Nasycony
9,400g
47%
Węglowodany
5,30g
2%
Cukier
4,60g
5%
Białko
3,00g
6%
Sól
1,38g
23%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 16 sie 22 01:52 PM
16%
z GDA *
(321 cal)
16% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (6%)
 
Tłuszcze (90%)
 
Białko (4%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
321
Tłusz
32g
Węglo
5,3g
Białk
3g
Jest 321 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 90% tłusz, 7% węglo, 4% białk.

Więcej produktów z Perła:

Hummus Kakaowy
Hummus Spicy Salsa
Hummus Czerwone Pesto
Hummus Curry
Burak Hummus
  Zobacz wszystkie Perła Produkty

Inny rodzaj Przekąski:

Precle
Krakersy
Chipsy
Popcorn Przygotowany bez Oleju
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Przekąski
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Rymut Draże Kukurydziane
Grzybki Paszteciki z Kapustą i Pieczarkami
Mistrz Rohus Kabanosy Drobiowe z Dodatkiem Wieprzowiny
Purena Chrupaczka Przekąska Mocy
Głodniaki Parówki z Filetem z Indyka
Bob Snail Galaretka Gruszka-Pomarańcza


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.