Baza danych żywności i licznik kalorii  

Podketo

Paluszki Cebulowe

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
2418 kJ
29%
578 kcal
Tłuszcze
43,80g
63%
Tłuszcz Nasycony
4,200g
21%
Węglowodany
5,80g
2%
Cukier
1,60g
2%
Błonnik
7,4g
Białko
22,50g
45%
Sól
0,50g
8%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 11 lip 23 03:13 AM
29%
z GDA *
(578 cal)
29% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (4%)
 
Tłuszcze (78%)
 
Białko (18%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
578
Tłusz
43,8g
Węglo
5,8g
Białk
22,5g
Jest 578 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 78% tłusz, 5% węglo, 18% białk.

Więcej produktów z Podketo:

Pistacje Prażone Solone
Konfitura z Borówki Amerykańskiej
Olej MCT
Krem Bezkarny Smak Batona
Guma Guar
  Zobacz wszystkie Podketo Produkty

Inny rodzaj Przekąski:

Popcorn Przygotowany bez Oleju
Precle
Chipsy
Krakersy
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Przekąski
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Lays Karbowane Serowa Quesadilla
Bob Snail Galaretka Gruszka-Pomarańcza
Bio Planet Płatki Kasztanowe
Eridanous Pikantne Papryczki Pepperoni Nadziewane Serem
Carrefour Frytki Karbowane
Lisner Śledzik Delikatnie Solony


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.