Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
156 kJ
2%
37 kcal
Tłuszcze
0,40g
1%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
6,10g
2%
Cukier
-
Białko
2,40g
5%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 30 gru 15 09:11 PM
2%
z GDA *
(37 cal)
2% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (64%)
 
Tłuszcze (10%)
 
Białko (26%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
37
Tłusz
0,4g
Węglo
6,1g
Białk
2,4g
Jest 37 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 10% tłusz, 65% węglo, 26% białk.

Więcej produktów z Provitus:

Duszone Ziemniaczki z Marchewką
Kapusta Młoda z Kiełbasą
Bosa Kapusta Duszona
Pasta Paprykowa Pikantna
Buraczki Zasmażane z Jabłkami
  Zobacz wszystkie Provitus Produkty

Inny rodzaj Grzyby:

Grzyby
Pieczarka Brunatna
Gotowane Grzyby (bez Dodatku Tłuszczu przy Gotowaniu)
Kaptury i Łodygi Grzybów
Grzyby (Odsączone, z Puszki)
Boczniak
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Grzyby
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Runoland Kurki Marynowane
Devaldano Flaki z Boczniaka
Leśne Skarby Borowiki
Ryneczek Lidla Pieczarki Brązowe
Lisner Podgrzybek Sałatka
Nasza Spiżarnia Podgrzybki Duszone na Maśle


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.