Baza danych żywności i licznik kalorii  

Pudliszki

Baza Pomidorowa

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
318 kJ
4%
76 kcal
Tłuszcze
3,50g
5%
Tłuszcz Nasycony
0,400g
2%
Węglowodany
9,30g
4%
Cukier
7,50g
8%
Błonnik
1,3g
Białko
1,10g
2%
Sól
1,14g
19%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 30 sty 23 01:34 PM
4%
z GDA *
(76 cal)
4% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (51%)
 
Tłuszcze (43%)
 
Białko (6%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
76
Tłusz
3,5g
Węglo
9,3g
Białk
1,1g
Jest 76 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 43% tłusz, 51% węglo, 6% białk.

Więcej produktów z Pudliszki:

Ketchup Czosnkowy
Tomato Frito
Quinotto z Fasolą
Oliwki Czarne Drylowane
Gulasz z Ciecierzycy
  Zobacz wszystkie Pudliszki Produkty

Inny rodzaj Pasty:

Margaryna
Ser Śmietankowy do Smarowania
Majonez
Masło
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Pasty
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Łowicz Pesto z Gruszki i Pietruszki
Chef Select Pikantna Pasta z Serem i Czosnkiem
Helcom Pasta z Batatów
Lisner Podgrzybek Pasta z Grzybami i Pieczoną Papryką
Vitasia Horseradish Wasabi Dip
Dega Pasta Warzywna z Pieczoną Papryką i Ciecierzycą


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.