Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
79 kJ
1%
19 kcal
Tłuszcze
0,00g
0%
Tłuszcz Nasycony
0,000g
0%
Węglowodany
3,20g
1%
Cukier
3,10g
3%
Błonnik
1,1g
Białko
1,10g
2%
Sól
0,40g
7%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 06 sty 21 08:57 AM
1%
z GDA *
(19 cal)
1% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (74%)
 
Tłuszcze (0%)
 
Białko (26%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
19
Tłusz
0g
Węglo
3,2g
Białk
1,1g
Jest 19 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 0% tłusz, 74% węglo, 26% białk.

Podobne Pomidory z Saint Eloi:

Pomidory Krojone bez Skórki

Więcej produktów z Saint Eloi:

Haricots Blancs À La Tomate
Warzywa na Patelnię po Grecku
Mieszanka Chińska
Brokuły
Ogórki Konserwowe
  Zobacz wszystkie Saint Eloi Produkty

Inny rodzaj Pomidory:

Zmiażdżone Pomidory (z Puszki)
Czerwone Pomidory (z Puszki)
Czerwone Pomidory
Pomidory Koktajlowe
Pomidory
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Pomidory
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Baresa Chopped Tomatoes Arrabbiata
Biedronka Pomidor
Baresa Bio Passata
La Campagna Pasta Sauce
Baresa Passata
Rustica Pasta z Suszonych Pomidorów


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.