Baza danych żywności i licznik kalorii  

Symbio

Mąka Jaglana

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1506 kJ
18%
360 kcal
Tłuszcze
3,90g
6%
Tłuszcz Nasycony
1,000g
5%
Węglowodany
69,00g
27%
Cukier
1,50g
2%
Błonnik
4,0g
Białko
11,00g
22%
Sól
0,02g
0%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 07 sty 17 05:56 AM
18%
z GDA *
(360 cal)
18% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (78%)
 
Tłuszcze (10%)
 
Białko (12%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
360
Tłusz
3,9g
Węglo
69g
Białk
11g
Jest 360 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 10% tłusz, 78% węglo, 12% białk.

Podobne Mąka z Symbio:

Mąka Kokosowa
Ekologiczna Mąka Kokosowa
Karob

Więcej produktów z Symbio:

Tofu Naturalne
Tofu z Czosnkiem Niedźwiedzim
Sok z Imbiru
Makaron Orkiszowy Razowy
Tofu z Chilli
  Zobacz wszystkie Symbio Produkty

Inny rodzaj Mąka:

Biała Mąka
Mąka Pszenna Razowa
Biała Mąka Pszenna (Uniwersalna)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Mąka
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Kuchnia Lidla Mąka Ryżowa
Podketo Babka Jajowata
Belbake Mąka Orkiszowa
Bezgluten Keto Multi Mix
Balviten Cake It Mix Bio
Plony Natury Mąka Tortowa Pszenna Typ 450


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.