Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
498 kJ
6%
119 kcal
Tłuszcze
9,80g
14%
Tłuszcz Nasycony
3,600g
18%
Węglowodany
2,10g
1%
Cukier
0,50g
1%
Białko
5,10g
10%
Sól
0,68g
11%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 15 cze 21 08:24 AM
6%
z GDA *
(119 cal)
6% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (8%)
 
Tłuszcze (75%)
 
Białko (17%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
119
Tłusz
9,8g
Węglo
2,1g
Białk
5,1g
Jest 119 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 75% tłusz, 7% węglo, 17% białk.

Więcej produktów z Szubryt:

Smarowidło z Wędzonką Tradycyjną
Chleb Żytni
Beskidzki Pasztet Pieczony z Jabłkiem Łąckim
Konserwa z Prlu
Gulasz Wieprzowy
  Zobacz wszystkie Szubryt Produkty

Inny rodzaj Kapusta:

Kapusta Pekińska
Kimchi
Kapusta
Zielona Kapusta
Czerwona Kapusta
Kapusta Włoska
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Kapusta
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Charsznickie Pola Natury Surówka Charsznicka Królewska
Biedronka Kapusta Pekińska
Basia Kapusta Kiszona
Kaufland Surówka z Białej Kapusty z Ogórkiem Kiszonym
WaldiBen Kapusta Czerwona z Jabłkiem
U Jędrusia Bigos po Góralsku


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.