Baza danych żywności i licznik kalorii  
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
695 kJ
8%
166 kcal
Tłuszcze
7,50g
11%
Tłuszcz Nasycony
-
Węglowodany
4,20g
2%
Cukier
-
Białko
20,50g
41%
Sól
-
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 11 lut 14 05:02 AM
8%
z GDA *
(166 cal)
8% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (10%)
 
Tłuszcze (41%)
 
Białko (49%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

Top Tomyśl Ser Smażony
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
166
Tłusz
7,5g
Węglo
4,2g
Białk
20,5g
Jest 166 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 41% tłusz, 10% węglo, 49% białk.

Podobne Ser z Top Tomyśl:

Ser Smażony z Kminkiem
Kefir
Tradycyjny Gzik

Więcej produktów z Top Tomyśl:

Twarożek Aksamitny Pomidorowy
Delja Jogurt Czarna Porzeczka
Jogurt Naturalny
  Zobacz wszystkie Top Tomyśl Produkty

Inny rodzaj Ser:

Ser Provolone
Ser Colby Jack
Ser Cheddar
Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Amerykański
Ser Szwajcarski
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

Gustobello Pecorino Romano
Lidl Ser Cambozola
Milbona Grana Padano
Michelangelo Burrata
Delikate Mozarella Classic
Milbona Burrata Free From Lactose


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.