Baza danych żywności i licznik kalorii  

Milkeffekt

Hajduki Wędzone

Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
1067 kJ
13%
255 kcal
Tłuszcze
14,60g
21%
Tłuszcz Nasycony
7,900g
40%
Węglowodany
2,80g
1%
Cukier
0,50g
1%
Białko
27,90g
56%
Sól
3,30g
55%
Cholesterol
100mg
Potas
79mg
4%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Czy te informacje są niedokładne lub niekompletne? Kliknij tutaj by edytować.
Ostatnia aktualizacja: 22 lis 23 12:00 PM
13%
z GDA *
(255 cal)
13% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (4%)
 
Tłuszcze (52%)
 
Białko (44%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
255
Tłusz
14,6g
Węglo
2,8g
Białk
27,9g
Jest 255 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 52% tłusz, 4% węglo, 44% białk.

Podobne Ser z Milkeffekt:

Warkoczyk Wędzony
Korbacik Warkoczyk
Snack Siir
Ser Rumcajs
Ser Janosika
Beskidzkie Faruki Wędzone
  Zobacz Więcej Produktów z MilkeffektSer

Inny rodzaj Ser:

Ser Szwajcarski
Sera Cheddar lub Colby z Obniżoną Zawartością Tłuszczu
Ser Amerykański
Ser Cheddar
Ser Colby Jack
Ser Provolone
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ser
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 g
 

Ostatnio Spożyta Żywność:

OSM Łowicz Ser Tylżycki
Hofburger Gouda Light
OSM Skała Serek Jurajski
Michelangelo Burrata
Gustobello Stracchino
Lidl Ser Cambozola


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.