Baza danych żywności i licznik kalorii  

Seko

Opiekaniec Dorszowaty

Ta oferta została zarchiwizowana ponieważ produkt lub żywność są przeterminowane lub nie są już dostępne. Aby znaleźć aktualną alternatywę, sprawdź jeden z poniżej podlinkowanych powiązanych produktów żywnościowych.
Wartość Odżywcza
Porcja
100 g
na porcje
% RWS*
Energia
385 kJ
5%
92 kcal
Tłuszcze
4,80g
7%
Tłuszcz Nasycony
0,700g
4%
Węglowodany
3,90g
2%
Cukier
2,00g
2%
Białko
8,10g
16%
Sól
3,75g
63%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 08 kwi 15 01:15 PM
5%
z GDA *
(92 cal)
5% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (17%)
 
Tłuszcze (47%)
 
Białko (36%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
92
Tłusz
4,8g
Węglo
3,9g
Białk
8,1g
Jest 92 kalorii w 100 g.
Podział Kalorii: 47% tłusz, 17% węglo, 36% białk.

Więcej produktów z Seko:

Beczka Śledzi Filety z Olejem Wiejskim
Ryba po Tajsku
Ryba po Chojnicku
Koreczki Śledziowe po Kaszubsku
Łagodna Pasta Makrelowa
  Zobacz Więcej

Inny rodzaj Ryba:

Ryba z Grilla
Zapiekany lub Pieczony Łosoś
Tilapia (Ryba)
Zapiekana lub Pieczona Ryba
Ryba
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Ryba
Wyszukiwarka Żywności

Ostatnio Spożyta Żywność:

Auchan Morszczuk Filet
RAFA Pasta Makrelowa
Wesola Pani Kotlet Rybny
Calvo Cous Cous Tuna Salad
Contimax Łosoś Atlantycki Wędzony Na Zimno Plastry
Ślimak Miętus w Panierce


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.