Placki Ziemniaczane z Kapustą Kiszoną
Czas Przygotowania: 20 min
Czas Gotowania: 40 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Oceń:
Jeszcze nie oceniono.
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: kropka997
Placki Ziemniaczane z Kapustą Kiszoną
Receptura wegańska i bezglutenowa.
Składniki
Wskazówki
- Zmiel wszystko w blenderze, aż będzie gładkie.
- Uformuj placki łyżką i ułóż je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
- Piec 40 minut w 200 °C.
1 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Lunch
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Najnowsze Przepisy
Słodka i kremowa pieczona przekąska.
|
Słodka i kremowa przekąska.
|
Prosty, miękki i smaczny przepis.
|
Kremowe i smaczne danie na lunch.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 41 kalorii w 1 porcji Placki Ziemniaczane z Kapustą Kiszoną.
|
|
Podział Kalorii: 13% tłusz, 71% węglo, 15% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
172 kJ
2%
41 kcal
Tłuszcze
0,61g
1%
Tłuszcz Nasycony
0,182g
1%
Tłuszcz Jednonienasycony
0,214g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,094g
Węglowodany
7,26g
3%
Cukier
0,88g
1%
Błonnik
1,2g
Białko
1,55g
3%
Sól
0,35g
6%
Cholesterol
24mg
Potas
15mg
1%
Podział Kalorii:
Węglowodany (72%)
Tłuszcze (13%)
Białko (15%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|