Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
1 porcja (e)
Czas Przygotowania:
30 min
Czas Gotowania:
30 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Average FatSecret member ranking Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika: Pabbblo

Papryka Faszerowana

Papryka faszerowana mięsem mielonym.

Składniki

Wskazówki

  1. Pieczarki pokroic, podsmazyc.
  2. Podsmazyc mieso mielone wolowe.
  3. Zmieszac ze szczypiorkiem, posypac parmezanem, nadziac papryke. Piec w piekarniku 25-30 min w 190 st.
73 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
 

Recenzje 
Witaj...smażysz na oleju?
user vote
27 wrz 13 przez użytkownika: Agutek1
Czasem taką paprykie robie z polewą pomidorową
user vote
29 sie 13 przez użytkownika: Svetababiy

     
 

Zrecenzuj ten przepis



Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
 

Znajdź Więcej Przepisów

Sortuj według Typ Posiłku

Dania Główne Lunch

Najnowsze Przepisy

przez użytkownika: Lera_vm
Smaczne danie o niskiej zawartości kalorii.
przez użytkownika: Furmanka86
Szybkie i łatwe śniadanie.
przez użytkownika: 3f22b06fbfa0455aa62b3ffdaf652006
Danie z makaronem na obiad lub kolację.
przez użytkownika: dcb09c14c4534f3fbf7fd039a25c09c6
Pyszne i ciepłe danie.

Prześlij Przepis

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Jest 188 kalorii w 1 porcji Papryka Faszerowana.
Podział Kalorii: 47% tłusz, 19% węglo, 34% białk.

Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
787 kJ
9%
188 kcal
Tłuszcze
9,91g
14%
Tłuszcz Nasycony
4,066g
20%
Tłuszcz Jednonienasycony
3,747g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,55g
Węglowodany
8,93g
3%
Cukier
5,39g
6%
Błonnik
2,8g
Białko
16,37g
33%
Sól
0,26g
4%
Cholesterol
32mg
Potas
454mg
23%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
z GDA *
(188 cal)
9% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (19%)
 
Tłuszcze (47%)
 
Białko (34%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.