Czas Przygotowania: 10 min
Czas Gotowania: 20 min
Typ posiłku:
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: Chynah
Flaxmeal Bread
Low carb bread made with flaxseed meal.
Składniki
Wskazówki
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
- In a 10x15" baking pan, line with parchment paper or oil.
- Mix dry ingredients well.
- Add wet ingredients to dry mix and combine well.
- Pour batter into pan and spread from center. Leave an inch or two from sides for thicker bread.
- Bake for 20 minutes until it springs back or its visibly brown.
- Cool and cut.
451 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
Recenzje
Works very well for bread replacement.
02 sty 16 przez użytkownika: shallid
|
OMIGOD I am so trying this tomorrow thank you!
04 lut 15 przez użytkownika: JM-NZ-2015
|
Took a bit longer to bake than recipe said, left out the sweetener, but family loved it!!
29 cze 14 przez użytkownika: BaTtLeCaT oN ToP
|
|
This recipe seems like it would work for Atkins, but I think induction phase only allows canola oil. Looking forward to trying it after I find out whether or not flaxseed oil is all right
30 wrz 12 przez użytkownika: shacancan
|
i added garlic, and Italian herbs, but it still needed more than the tablespoon of each. very filling--i use 1 slice and cut it in half to make a small sandwich. i did, however, find that coconut oil is wayyyy better than olive oil- on a lot of levels
20 sty 12 przez użytkownika: gearhead
|
Was looking for a new replacement for some time now - really excellent!
08 sty 12 przez użytkownika: dieDigge
|
Good bread replacement.. I made a grilled cheese sandwich with it. Not bad... texture reminds me of the MIM but it's a good substitute if you want something bready.
14 maj 11 przez użytkownika: thejamiep
|
Just made a loaf yesterday and have used the bread to make a panini sandwich and french toast!
It has a nutty flavor, which I enjoy. Excellent bread, would like to make a bigger loaf, so will make double next time!
10 mar 11 przez użytkownika: chinasnake
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Znajdź Więcej Przepisów
|
Sortuj według Typ Posiłku
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Najnowsze Przepisy
Smaczne danie makaronowe z warzywami i mięsem.
|
Zdrowe danie na bazie warzyw.
|
Kremowe i smaczne danie na lunch.
|
Przepis prosty, smaczny i niskowęglowodanowy.
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 165 kalorii w 1 porcji Flaxmeal Bread.
|
|
Podział Kalorii: 72% tłusz, 13% węglo, 15% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
689 kJ
8%
165 kcal
Tłuszcze
14,07g
20%
Tłuszcz Nasycony
1,402g
7%
Tłuszcze Trans
0g
Tłuszcz Jednonienasycony
4,151g
Tłuszcz Wielonienasycony
7,902g
Węglowodany
5,9g
2%
Cukier
0,16g
0%
Błonnik
5,3g
Białko
6,62g
13%
Sól
0,86g
14%
Cholesterol
88mg
Potas
28mg
1%
Podział Kalorii:
Węglowodany (13%)
Tłuszcze (72%)
Białko (15%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|