Baza danych żywności i licznik kalorii  

1 miarka kuchenna

Smażona Okra w Cieście

Wartość Odżywcza
Porcja
1 miarka kuchenna
na porcje
% RWS*
Energia
724 kJ
9%
173 kcal
Tłuszcze
12,94g
18%
Tłuszcz Nasycony
1,677g
8%
Tłuszcz Jednonienasycony
4,391g
Tłuszcz Wielonienasycony
6,017g
Węglowodany
13,12g
5%
Cukier
2,93g
3%
Błonnik
2,4g
Białko
2,37g
5%
Sól
0,30g
5%
Cholesterol
5mg
Potas
201mg
10%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Ostatnia aktualizacja: 21 sie 07 07:33 AM
9%
z GDA *
(173 cal)
9% GDA
Podział Kalorii:
 
Węglowodany (30%)
 
Tłuszcze (65%)
 
Białko (5%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii

Zdjęcia

 
 

Podsumowanie Wartości Odżywczych:

Kal
173
Tłusz
12,94g
Węglo
13,12g
Białk
2,37g
Jest 173 kalorii w Smażona Okra w Cieście (1 miarka kuchenna).
Podział Kalorii: 65% tłusz, 29% węglo, 5% białk.

Typowe porcje:

Porcja Kalorie
1 kawałek 14
1 ilość (46 g) 86
1 miarka kuchenna 173
100 gram 188

Podobne rodzaje Okra:

Okra
Gotowana Okra
Okra (Mrożona)
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Okra

Podobne rodzaje Warzywa:

Marchewki
Czerwone Pomidory
Sałata
Szpinak
Grzyby
Cebule
  Zobacz Więcej Info o Wartościach Odżywczych o Warzywa

Zobacz też:

Cukinia Smażona
Parówki w Cieście
Smażona Cebula
Smażona Koza
Pizza z Mięsem na Cienkim Cieście
  Zobacz Więcej
Wyszukiwarka Żywności

     
 

Dodaj tę pozycję do mój dziennik żywności

Data:
Posiłek:
Opis:
Ilość:
 


Zauważ, że niektóre pokarmy mogą być nieodpowiednie dla niektórych osób, zalecamy byś zasięgnął porady lekarza przed rozpoczęciem utraty wagi. Informacje zawarte na tej stronie są przedstawione w dobrej wierze i wierzymy że są prawidłowe,jakkolwiek FatSecret nie udziela żadnych gwarancji co do kompletności i dokładności, a wszystkie informacje, w tym informacje o wartościach odżywczych, są używany przez ciebie na własne ryzyko. Wszystkie znaki towarowe, prawa autorskie i inne formy własności intelektualnej są własnością ich właścicieli.
Pobierz aplikację
    
© 2024 FatSecret. Wszelkie prawa zastrzeżone.