Keto Pasztet Wieprzowy Paprykowy
Czas Przygotowania: 30 min
Czas Gotowania: 1 godz 30 min
Typ posiłku:
Zakąski
Dania Główne
Przystawki
Pieczywa & Wyroby Piekarnicze
Przekąski
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
|
przez użytkownika: zigu007
Keto Pasztet Wieprzowy Paprykowy
Z mąką kokosową dla zagęszczenia.
Składniki
Wskazówki
- Wątróbkę zblendować.
- Połączyć wszystkie składniki oprócz smalcu - nim wsmarować brytfannę oraz można obsypać mąką kokosową.
- Piec w temp. 180*C przez ok. 90 min.
5 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
|
|
|
|
|
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij tutaj, aby się zalogować
|
|
|
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
|
|
Jest 242 kalorii w 1 porcji Keto Pasztet Wieprzowy Paprykowy.
|
|
Podział Kalorii: 46% tłusz, 8% węglo, 46% białk. |
|
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
Energia
1011 kJ
12%
242 kcal
Tłuszcze
11,64g
17%
Tłuszcz Nasycony
4,701g
24%
Tłuszcz Jednonienasycony
3,538g
Tłuszcz Wielonienasycony
1,706g
Węglowodany
4,53g
2%
Cukier
1,96g
2%
Błonnik
4,3g
Białko
25,94g
52%
Sól
1,45g
24%
Cholesterol
390mg
Potas
304mg
15%
Podział Kalorii:
Węglowodany (8%)
Tłuszcze (46%)
Białko (46%)
|
|
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
|