Zarejestruj się
|
Zaloguj się
Polska
Szukaj:
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Użytkownicy
Mój FatSecret
Żywność
Przepisy
Sprawność Fizyczna
Społeczność
Przepisy
Papryka Faszerowana
Zobacz Zdjęcia
Dodaj do mojej Książki Kucharskiej
Dodaj do Dziennika Żywności
Dają:
1 porcja (e)
Czas Przygotowania:
30 min
Czas Gotowania:
30 min
Typ posiłku:
Dania Główne
Lunch
Oceń:
Średnia ocena Użytkowników FatSecret
przez użytkownika:
Pabbblo
Papryka Faszerowana
Papryka faszerowana mięsem mielonym.
Składniki
15 g szczypiorek
100 g pieczarki
1
średnia
papryka
1 łyżka stołowa parmezan
50 gram mięso wołowe
Wskazówki
Pieczarki pokroic, podsmazyc.
Podsmazyc mieso mielone wolowe.
Zmieszac ze szczypiorkiem, posypac parmezanem, nadziac papryke. Piec w piekarniku 25-30 min w 190 st.
73 użytkowników dodało ten przepis do swoich książek kucharskich.
Recenzje
Witaj...smażysz na oleju?
27 wrz 13 przez użytkownika:
Agutek1
Czasem taką paprykie robie z polewą pomidorową
29 sie 13 przez użytkownika:
Svetababiy
Zrecenzuj ten przepis
Musisz się zalogować, aby ocenić ten przepis. Kliknij
tutaj
, aby się zalogować
Znajdź Więcej Przepisów
Sortuj według Typ Posiłku
Dania Główne
Lunch
Najnowsze Przepisy
przez użytkownika:
ElwirkaP
Placuszki z Jarmużem
Pyszne, lekkie i pięknie zielone.
przez użytkownika:
rfbos
Sałatka Winegrette
Zdrowe danie na bazie warzyw.
przez użytkownika:
gryziia
Placki z Cukini
Smaczne naleśniki, które zaskoczą cię swoim smakiem.
przez użytkownika:
dagna.czajkowska
Chlebek Proteinowy
Chleb niskosłodzony i niskokaloryczny.
Zobacz Więcej Przepisów
Znajdź więcej przepisów na: Papryka Faszerowana
Prześlij Przepis
Podsumowanie Wartości Odżywczych:
Jest 188 kalorii w 1 porcji Papryka Faszerowana.
Podział Kalorii:
47% tłusz
, 19% węglo, 34% białk.
Wartość Odżywcza
Porcja
na porcje
na porcje
% RWS*
Energia
787 kJ
9%
188 kcal
Tłuszcze
9,91g
14%
Tłuszcz Nasycony
4,066g
20%
Tłuszcz Jednonienasycony
3,747g
Tłuszcz Wielonienasycony
0,55g
Węglowodany
8,93g
3%
Cukier
5,39g
6%
Błonnik
2,8g
Białko
16,37g
33%
Sól
0,26g
4%
Cholesterol
32mg
Potas
454mg
23%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
z GDA *
(188 cal)
Podział Kalorii:
Węglowodany (19%)
Tłuszcze (47%)
Białko (34%)
* Na podstawie GDA 2000 kalorii
Jakie jest moje Zalecane Dzienne Spożycie?